„Ještě nevím, kdy bude pohřeb, ale určitě mám v plánu se ho zúčastnit a s Petrem se rozloučit,“ řekla včera Blesku podnikatelova blízká přítelkyně, muzikálová zpěvačka Míša Nosková (32). Stejně jako jeho expartnerka Kateřina Brožová (47) přitom neměla nejmenší tušení o tom, že k poslednímu rozloučení už došlo! Pohřeb proběhl v naprostém utajení ve čtvrtek ve slovenské Nitře, kde se Kovarčík narodil a kde také spočine.

Vše zorganizovala Kovarčíkova žena Dagmar, která už léta žije střídavě ve Švýcarsku a Rakousku. „Celkem je to pochopitelné. Nechtěla, aby se tam sjely ronit falešné slzy všechny ty, které se kolem něho motaly,“ dozvěděl se Blesk od svého zdroje. „Chtěla pohřeb se vší důstojností,“ dovysvětlil zdroj.

Poslední rozloučení se konalo v nejužším rodinném kruhu, ze Švýcarska přijela dcera zesnulého Karin (35) a z Los Angeles syn Igor (33). Nebyli tam kamarádi ani kolegové. „Na pohřeb jsem pozván nebyl. Jen jsem se doslechl, že proběhl,“ řekl Blesku manažer Janis Sidovský (47), který s Kovarčíkem spolupracoval na muzikálu Mamma Mia! i na cenách Thálie.

Video
Video se připravuje ...

Kovarčíka pohřbili tajně a bez celebrit! Takhle ho oplakala Šinkorová! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
20 fotografií