Kromě nesčetných zdravotních problémů, které si červencové zranění hlavy Michala Hrůzy vyžádalo, trpí zpěvák silnou nedoslýchavostí na jedno ucho. „Michal má po zranění následky, které se velmi pomalu zlepšují. Velmi špatné je, že na jedno ucho slyší jen z 20 %," řekla Blesk.cz manažerka hudebníka Martina Tůmová.

Hrůzovi se to přihodilo kvůli otoku na mozku. Kytarový aparát si při hraní musel dát na pódiu na druhou stranu, z následků osudné rvačky se přitom bude léčit ještě hodně dlouho. Hrůzu také stále trápí špatná krátkodobá paměť, kvůli které navštěvuje muzikoterapeutku, která se s ním učí jeho texty písní znovu a znovu. K tomu zpěvák podstupuje léčbu klasickou medicínou a nově ještě alternativní léčbou.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Magnát Kovarčík vybíral úplatky za amnestii Klause!? A Michal Hrůza má špatný sluch! Blesk TV

Třikrát týdně chodím k lékařům a jsem z nich strašně nadšenej. Někde jsem slyšel, že to u nás nefunguje, ale já sám jsem zažil, že se náš lékařský personál chová skvěle. Ať to bylo v ostravské nemocnici, v Motole nebo teď, kam chodím, všude jsou ti doktoři skvělí. Nejenže se chovají hezky a profesionálně, ale hlavně lidsky," tvrdí Michal.

Dále navštěvuje neurorehabilitaci, která pomáhá pacientům po cévní mozkové příhodě, poranění páteře a míchy či při poruše nervů, a také dochází na hyperbarickou kyslíkovou terapii, při níž Hrůza vdechuje stoprocentní kyslík, což pomáhá k lepšímu prokrvení postižených částí těla nebo při náhle vzniklé poruše sluchu.

Fotogalerie
8 fotografií