Roman Vojtek odešel od své manželky, protože s ní podle svých slov nebyl šťastný a nenašel v jejich vztahu to, co v životě hledá. I přesto mu Tereza dovolila být u porodu, a nyní spolu dokonce chodí na procházky, jako by se vůbec nerozešli.

Po rozchodu se Vojtek odstěhoval do pražského bytu kamarádky Jitky Čvančarové, ale po narození syna Benedikta se do domu v Řitce ke své manželce a dětem zase vrátil.

A to přitom Tereza o jeho návratu nechtěla ani slyšet. Fotoreportérům Blesk.cz se ale podařilo zachytit Vojtka, jak Tereze s dětmi pomáhá. Svého devítidenního synka hrdě nesl ve "skořápce", zatímco Vojtková nesla pytle s odpadky.

Na první pohled to vypadá, jako by se Vojtek umoudřil a snažil se manželskou krizi zažehnat. Vojtek však návrat k manželce vyvrátil. "K manželce se nevracím, ale teď jí budu pomáhat, budu normálně doma, podle toho, jak bude potřeba, a ještě s její sestrou a maminkou si to nějak rozvrhneme," řekl týdeníku Sedmička herec.

Podle psychiatra Jana Cimického se manželé snaží celou situaci ustát a působit navenek normálně. "Je také dost možné, že ona zjevně očekává, že jí to nějak vynahradí, i když je samozřejmě naštvaná a je to pro ni trauma," podotkl Cimický.

Video
Video se připravuje ...

Vojtek půl roku tajil těhotenství manželky! Pak žertoval o tom, jestli je to dítě vůbec jeho, a jen pár dnů před narozením syna těhotnou manželku opustil. Markéta Reinischová, Petr Soukup, Luděk Mazák

Fotogalerie
7 fotografií