Paradoxem je, že pár hodin před svým pádem na kole natáčel v seriálu Stopy života tragickou scénu, při níž zemřel jeho seriálový syn po nehodě na kole. „Bylo to hrozné. Radim najednou dostal smyk, přepadl přes řídítka, celý se s tím kolem otočil a dopadl bohužel tak nešťastně, že si zlomil obě ruce,“ prozradil deníku Aha! režisér seriálu Tomáš Magnusek (30).

Bylo obrovské štěstí, že měl helmu! Nebýt té, nechci ani domyslet, jak by to dopadlo,“ dodal Magnusek s tím, že Fiala byl okamžitě převezen do nemocnice, kde mu levou ruku dali do sádry a pravou zafixovali dlahou. Maskéři tak měli co dělat, aby jeho zranění zamaskovali. Jestli se jim to povedlo, uvidíme v pátek ve 20.10 na TV Barrandov.

Jeho zlomeninám se museli přizpůsobit i scenáristé seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Radimovo zranění žádným způsobem nezkomplikovalo natáčení, ba naopak. Upravili jsme scénář a zlomené ruce zakomponovali do děje,“ sdělila PR koordinátorka seriálu Alžběta Cimová. Radim Fiala se jako doktor Hanák objevil v Ordinaci se zlomenýma rukama na přelomu února a března.

Video
Video se připravuje ...

Radim Fiala spadl při natáčení seriálu z kola. TV Barrandov

Fotogalerie
10 fotografií