V sobotu po poledni, kdy společně s Agátou Prachařovou v bikinách zahájila akci Bikini Skiing, nic nenasvědčovalo tomu, že o dvanáct hodin později bude muset navštívit místního lékaře.

„Celý den jsem si fakt užila. V bikinách jsem na prkně jela poprvé a vůbec mi nebyla zima. Překvapilo mě, že se do akce zapojilo tolik lidí a svlékli se do plavek. Fakt skvělý zážitek,“ řekla Blesku Gábina, když dojela. Ale místo, aby se hned šla obléknout do bundy a zahřát do nedalekého baru, tak musela polonahá zvládnout několik selfie s fanoušky. Až do večera byla v pohodě, dokonce šla i na večírek, kde vystupoval slovenský raper Separ a dvojčata Twins. Ale okolo 22. hodiny ji zničehonic začalo pobolívat břicho a měla pocit na zvracení.

„Gabče nebylo dobře, tak si šla lehnout na pokoj,“ vysvětlil náhlý odchod Gábiny z party její přítel Roman. O tři hodiny později ale už svou krásku doprovázel na pohotovost, kde dostala injekci proti bolestem a léky. „Z alkoholu to určitě není, protože jsem za celý večer měla jednu skleničku šampaňského, jídlo jsem jedla stejné jako ostatní a těhotná taky nejsem,“ svěřila se Blesku Franková.

Fotogalerie
9 fotografií