Dcera známého baviče Petra Novotného Lenka Fialová si neodpustila rýpavé poznámky a hned v úvodu pondělního pořadu TV Barrandov Nikdo není perfektní na ni zaútočila slovy: „Já mám s tebou problém, máma říkala: Vyřiď jí, že to vím, žes spala s naším tátou,“ nebrala si servítky Lenka. To Sandra nečekala, nicméně zachovala duchapřítomnost a rychle to otočila ve vtip. „A co jí vadilo, že mi bylo čtrnáct?“ odbourala všechny včetně Lenky Pogodová.

Sandra ale hbitě vysvětlila, jak to mezi ní a Petrem ve skutečnosti bylo. „Tato fáma vznikla z představení, které jsme s Petrem až do jeho mrtvice hráli. Jezdili jsme různě po celé republice a já si do diáře psala na dny představení poznámku – Sex Brno nebo Sex Bratislava,“ vysvětlila Blesk.cz Sandra a pokračovala: „Kolegové to viděli a ptali se, co to znamená, a já jen tak plácla, to znamená, že máme sex s Novotňákem. A tahle poznámka se mi vrátila jako bumerang,“ smála se herečka.

Na cestách s Petrem se vždy velmi nasmála a dodnes je jí líto, že už si spolu nezahrají. „Velmi mě to mrzí, že už hrát asi nebudeme. Něco jiného je, když něco předtáčíte, ale když máte na jevišti odříkat tříhodinový monolog, to už je opravdu těžký kalibr,“ svěřila se Sandra s tím, že je ale šťastná, že Petr dopadl tak, jak dopadl.

Měl vlastně štěstí v neštěstí. Kdyby se mu to stalo v letadle, a ne na letišti, už by byl dnes mrtvý. A vůbec buďme rádi, že je zdravý, jsou lidé, kteří mají z mrtvice trvalé následky,“ dodala Pogodová.

Video
Video se připravuje ...

Petr Novotný po mrtvici: Už umím zase mluvit i chodit! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
9 fotografií