Dvojrole Adriany v muzikálu Dracula, kterou před dvaceti lety hrála například Iveta Bartošová, mohla být pro Danielu Šinkorovou životní rolí. Těsně před premiérou se této příležitosti ale vzdala. „U Daniely hrála nejspíš zásadní roli kvalita jejího výkonu,“ prozradil zdroj Super.cz.

Ovšem sama Šinkorová přiznává, že odstoupení od slavného muzikálu bylo jejím rozhodnutím. „Bohužel musím konstatovat, že občas se stane, že role zkrátka herci nesedne, ať pro to udělá cokoliv. Proto jsem se sešla s vedením divadla, kde jsem sama požádala o uvolnění z této role,“ svěřila se s tím, že to bylo velmi těžké rozhodnutí, jelikož si té nabídky vážila.

Malá nestačila zhubnout

To její kolegyně Magda Malá byla z muzikálu nelítostně vyhozena. „Magdě, která stejnou roli hrála už před dvaceti lety, vedení vyčetlo, že do data premiéry nestihla zhubnout, jak původně slíbila,“ proslýchá se v zákulisí. Divadlo se však brání tím, že za odchod Magdy Malé mohou její zdravotní problémy, které by znemožňovaly její působení v muzikálu.

Vágnera skolila chřipka

O tom, že by zpíval na dnešní premiéře, si může nechat zdát i hvězda muzikálů Josef Vágner. Pepa přitom s velkou radostí převzal po Pavlu Vítkovi roli Stevena. „Strašně jsem se těšil, ale nemoc mě skutečně skolila. Nemohu ani mluvit, natož zpívat," řekl Blesk.cz nešťastný Josef. Na poslední chvíli za něj zaskočí jeho alternace Peter Strenáčik.

Draculu si tak užije až při dalších reprízách. „Řešíme, kdo koho nakazil," nechal se slyšet Pepův otec,

Magdě Malé se prý nepodařilo zhubnout tolik, kolik do premiéry Draculy slíbila.
Autor: archiv Blesku
skladatel Karel Vágner (72). Má totiž navlas stejné zdravotní problémy. „Oba poslušně pijeme zázvorový čaj a doufáme, že nemoc brzy odezní. Za okny už lákavě svítí slunce a my jsme jak dva lazaři," postěžoval si Karel. Navíc má 22. března narozeniny a chce se sejít s kamarády.

Fotogalerie
8 fotografií