Prošedivělý muž, který si s opuštěnou a těhotnou Terezou Vojtkovou dal dvouhodinový oběd na Malé Straně, jí jako jeden z mála dokázal vykouzlit úsměv na tváři.

Zhroucená manželka Romana Vojtka, který se na ni před pár týdny vykašlal, teď hledá u movitého podnikatele útěchu. "Je to rodinný přítel," vysvětlila deníku Aha! nastávající maminka, kdo jí v těžkých chvílích pomáhá.

A podle fotografií je zřejmé, že ti dva jsou velmi blízcí přátelé. Po společném obědě muž Terezu doprovodil k jejímu autu, kde se dokonce políbili na rozloučenou. Ještě než Vojtková odjela, dohadovala se s policistou, který ji chtěl pokutovat za špatné parkování.

"Chvilku diskutovali, ale ona pak vylezla z auta a ukázala, že je těhotná, tak ji policajt nechat jet," prozradil očitý svědek. Na rozloučenou Tereza věnovala muži úsměv a odjela.

Kdo je ve skutečnosti Terezin utěšitel, ale neví ani sám Roman Vojtek. "Myslím si, že je to Terezčin kamarád z doby, kdy jsme se my dva ještě neznali. Vždy o něm mluvila jako o hodném chlapovi a starém kamarádovi. Já se s ním párkrát potkal, ale na jméno si nevzpomínám," řekl herec po zhlédnutí fotografie.

Podívejte se na Bleskové zprávy:

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Jak nám lžou o víně? A dělení majetku u Vojtků: Čí bude vila za 10 milionů? Blesk TV

Fotogalerie
7 fotografií