Necelé dva roky žije modelka Simona Krainová se svou rodinou ve svém vysněném podkrovním bytě v pražských Dejvicích. Hodnota bytu, který má rozlohu 240 m2, se pohybuje okolo dvaceti milionů korun.

Luxusní byt má pět mezipater. Krainová vůbec poprvé vpustila do svého bytu nějaký štáb, a to slovenskou televizi Markíza. Simona je lámanou slovenštinou uvítala v předsíni, kde je na zemi umístěna truhla z tmavého bytelného dřeva. Nad ní je zrcadlo. Z chodby vedou schody do prvního mezipatra.

Simona se pochlubila také obývacím pokojem, jemuž vévodí masivní dřevěný stůl. „To jsou původně staré marocké dveře,“ vysvětlila modelka. Naproti němu je krb, do kterého Simona ráda hledí. V rohu má vystavené fotografie svých dětí a svého manžela, když byl ještě malý kluk.

Tady je krásně vidět, že Brunovi čiší z očí, že je takový hajzlík. A Maxík je fyzicky po mně. Takže já si myslím, že Max ty holky bude balit a Bruno je skolí,“ smála se Krainová, když reportérovi ukazovala fotky svých synů.

Ve stejném patře má Simona rozsáhlou kuchyň. „Moje kuchyň je taková velká, tak akorát, aby se v ní mohla udělat přehlídka. Ona ví, že v ní moc nevařím. V podstatě vařím jenom kvůli dětem, dělám nějaké polívky a zeleninu,“ přiznala Simona s tím, že její manžel Karel Vágner je velmi tolerantní i v případě, že se jí nějaké jídlo nepovede.

Simona vzala televizní štáb také do království jejích synů Maxe a Bruna. Tam si s nimi hraje. Nechala také nahlédnout do své šatní skříně, která je narvaná k prasknutí. Pochlubila se svým nejnovějším úlovkem v podobě modré kabelky. Šatna je oblepená Simoninými fotkami z modelingu. Najdou se tam i několik let staré snímky. Kromě toho tam stojí i běžecký pás, díky němuž se modelka udržuje ve formě.

Krainová měla s koupí bytu trochu trable. Menší byt, který koupila, rozšířila o byt své tehdy nejlepší kamarádky Dary Rolins, která žila vedle. Dara se ho tři roky snažila prodat za 11 milionů korun, nakonec snížila cenu na osm milionů. Nebylo tajemstvím, že se nakonec tyto dvě kamarádky kvůli koupi rozkmotřily.

Fotogalerie
16 fotografií