Sára Saudková film Ireny Pavláskové Fotograf inspirovaný životem Jana Saudka a Sáry dosud neviděla. A ani ho vidět nechce. „Z toho, co jsem slyšela, je to nenávistná snůška lží a patologických výmyslů. Hurá, zničme ji, potvoru, zrůdu, svini! A pravda se zatím skrývá někde v dáli – jak už to bývá, lež mívá lákavější šaty a uřvanější hlas. A lidi to milují, mít své kladné a záporné hrdiny,“ reagovala Sára na chatu Blesk.cz na dotazy čtenářů, co na film říká.

Zastává názor, že se ji Saudek snaží ve filmu pošpinit a udělat z ní zlodějku. Je jí ale jasné, co za jeho zlobou stojí. „Osobně si myslím, že jsem mimořádně odolná a elegantně přecházím ledasjaký útok ze strany Jana. Ale pak si řeknete, proč vlastně muž, který si léta hraje na gentlemana, má co plivat po ženské, která mu nic zlého neudělala. Jen zkrátka od něj odešla. A to někteří muži nepřekousnou nikdy. Když si necháte všechno líbit, pochčije vás každý čokl jako patník. A to není správné,“ odpověděla Sára na otázku čtenáře, který na ni uhodil s tím, že klesla hluboko a snaží se na Saudkovi jen zviditelnit.

Sára coby bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko neodpovídala jen na dotazy ohledně Fotografa, ale také o sexu. Čtenářům prozradila, co ji dokáže zaručeně vzrušit. „Vůně, tanec, polibek. A je velmi nebezpečné mě obejmout kolem pasu.“ Mnohé pány bohužel zklamala tím, že moderování podobného erotického pořadu v budoucnu už neplánuje.

Saudková byla prvním z hostů Týdne sexu na Blesk.cz. S blížícím se Valentýnem jsme pro vás připravili sérii chatů:

Úterý
Od 12 hod. – Sexuolog Zlatko Pastor

Středa
Od 14 hod. – Trenérka sexu Julia Gaia Poupětová

Čtvrtek
Od 10 hod – Kartářka Eva Kalivodová

Fotogalerie
6 fotografií