Jeho přátelé o něj mají starost. Nespolehlivost není Hruškovi podobná. „Vždycky je dochvilný. Když ho něco zdrží, vždy to dá vědět,“ nechápe Hruškův kamarád, který si nepřál být jmenován. Dvojice kamarádů byla domluvena na společný večer, jenže Láďa nejenže se nedostavil, ale ani se neomluvil. „Na následnou textovou zprávu se neozval,“ říká zdroj.

Hruškův mobilní telefon je vypnutý. Přes sociální síť Facebook sice reportér TV Nova reaguje, ale nelze vyloučit, že za něj komunikuje někdo jiný. Na dotaz, zda skončil v péči psychiatrů, Blesku odpověděl: „Nevím, kdo tyto bludy šíří. Já měl nyní volno a v pondělí se vracím odpočatý a plný sil do práce. A těším se!“

Podle informací Blesku ale jeho pondělní návrat na Novu není tak jednoznačný. To znervózňuje i vedení TV Novy. Jeho chování je podivné a mohlo by ohrozit i velké plány a další projekty, které Nova pro Hrušku připravuje.

Podle našich informací si Hruška v práci zažádal o delší neplacené volno. On sám vždy říkal, že odpočívat jezdí nejraději ke svým rodičům do Městce Králové, kde i podle jeho vlastních slov poslední dny trávil.

Hruška v sobotu večer umístil fotku, na které je v obleku. „Někdo jde na PLES V OPÉŘE, já na PLES MEZIPLOTY... (-: Hezký bláznivý večer všem rozumným i zároveň smyslů zbaveným přeji,“ napsal k ní. Zda je foto aktuální, není jasné.

Fotogalerie
9 fotografií