Termín porodu měla Pavlína Saudková, rozená Hodková, až v únoru. Dvanáctému potomku Jana Saudka se ale chtělo na svět mnohem dříve. Podle našich informací Pavla porodila již v pátek v Ústavu pro matku a dítě v pražském Podolí. "Jan přijel do porodnice těsně před jejím narozením," řekla nám Pavla.

Hodková se netajila tím, že čeká holčičku, která by měla dostat jméno Josefína. Jednoduché jméno zvolila proto, aby ho její děti Matěj (7) a Anna-Marie (5) uměly správně vyslovit.

"Josefína je na světě a vše je v nejlepším pořádku. Její míry ale, myslím, nejsou podstatné, a doufám, že nebudou podstatné ani v jejích osmnácti letech," prozradila Blesk.cz Hodková. "Samozřejmě jsem šťastná jako blecha. I když vlastně netuším, jestli blechy znají pocit štěstí..." dodala.

Jan Saudek má kromě tří dětí s Pavlínou ještě nejstaršího syna Samuela (51), jež nyní žije se Saudkovou bývalou partnerkou Sárou, a syna Davida (48) z prvního manželství, dále dceru Marii Havlenovou Saudkovou (36), pak syna Jindřicha (7). Identita dalších pěti dětí je veřejnosti neznámá.

Fotogalerie
5 fotografií