Hana Maciuchová byla hostem 1000. dílu pořadu Tobogán, kde naťukla téma Módní policie s Františkou Čížkovou. „Já jsem byla módní policistkou daleko dříve než paní Františka! A to když ještě moderoval Tobogán Tomáš Sláma. To byl módeman, a kdykoliv jsem byla jeho hostem, ptal se mě, jak mu to sluší. A já mu pokaždé řekla, že vypadá báječně. On si snad na každý přímý přenos kupoval nové sako, nové oblečení,“ vyprávěla naprosto bezelstně Maciuchová.

Moderátorská špička své doby Tomáš Sláma (†64) byl ovšem jediný, koho Maciuchová v té době hodnotila. Módní kritička Františka Čížková se tomuto tématu věnuje posledních deset let a ohodnotila outfit snad každé známé tváři, která kdy vyrazila do společnosti.

Kariéru v módní branži Františka Čížková rozjela ve svých třiceti letech, kdy byla na volné noze a věnovala se převážně pletené módě, kterou vystavovala a prodávala i v zahraničí. A jelikož se pohybovala ve světě showbyznysu, brzy se proslavila i u nás. Postupem času se z ní stala obávaná módní kritička českých celebrit, které před ní mají velký respekt.

Podívejte se na ta nejlepší videa s Františkou:

Video
Video se připravuje ...

Módní policie z tanečních: Arogantní Štětka a líbezné holčičky! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Módní policie s Františkou: Hvězdy hodnotila tváří v tvář! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Video
Video se připravuje ...

Františka o módě v Opeře: Kdo byl peklo a kdo nebe? Františka Čížková, Jan Jedlička, David Vaníček

Fotogalerie
4 fotografie