„Naštěstí se pořád ještě najdou hodní lidé, kteří pro mě mají drobné práce. Pár korun si tak vydělám. Asi tak čtyři tisíce měsíčně,“ vysvětluje Pavel.

Jinak je prý momentálně živ hlavně na jablkách, prostě na všem, co v létě dal les a zahrada. „Líbí se mi levné vaření Ládi Hrušky. Takové jablíčko se dá upravit na dvacet způsobů. Jen se přejí, když ho máte čtrnáct dnů v kuse...,“ povzdechne si.

Bývalý milionář, který při posledním podnikání přišel nejen o všechny peníze, ale taky si nadělal dluhy, pozval Blesk do svého příbytku. Původně chtěl do hájenky vrazit pár milionů a udělat z ní luxusní sídlo. Nevyšlo to...

Bez peněz

V jednom kuse omlouvá nepořádek a bídu čouhající ze všech rohů. Není tady elektřina, takže se vše podstatné musí odehrávat ještě za světla. „Je to výhoda, nikdo už mi nemá co ukrást,“ říká Pavel s trpkým úsměvem. „Jsem v pohodě, honba za penězi se mě už netýká,“ dodává sarkasticky v narážce na aktuální porcování 40milionového dědictví po otci bez jeho účasti.

Na druhou stranu ale neustále spřádá plány. „V létě chci chovat drůbež, už jsem sehnal pletivo na ohradu. Taky dělám budky pro papoušky,“ nevzdává se Pavel naděje na aspoň trochu lepší budoucnost.

Fotogalerie
18 fotografií