A byli přímo v ambulanci porodníka jejich Aničky Pomeje (16 měsíců) a ředitele Ústavu péče o matku a dítě v Podolí, docenta Jaroslava Feyereisla. „Viděl jsem je, jak do nemocnice vchází a asi po necelé hodině odchází. Čekal jsem venku na manželku,“ svěřil Blesku čtenář.

Když Blesk zavolal do porodnice, od personálu se dozvěděl, že Andrea šla za docentem Feyereislem.

„Ano, u pana docenta jsme byli, ale to je tak všechno, co vám mohu říct,“ uvedla k návštěvě porodnice obezřetně Andrea, pod jejímž červeným kabátkem se opravdu zřejmě začíná rýsovat nepatrné bříško.

Budete první

Na přímý dotaz, zdali je v jiném stavu, odpověděla stejně vyhýbavě: „Další děťátko si přejeme, to ano.“

Manžel Jiří nebyl sdílnější. „Až budeme mít co sdělit, tak budete první.“ První tři měsíce jsou v těhotenství nejrizikovější, dá se tedy pochopit Andreina a Jirkova mlčenlivost. Není pochyb, že oba touží po tom, aby jejich Anička měla co nejdřív sourozence.

Od gigola k vypravěči pohádek

„Být otcem je moje nejkrásnější životní role. To nejkrásnější povolání, netajil ještě začátkem prosince Jiří, který dobrovolně nastoupil mateřskou. Dcerka mu skutečně učarovala. Kvůli ní namluvil 3 CD Pohádky pro Aničku, a jak se dozvíme z jeho Facebooku, k dostání jsou jen na sociální síti. Tak šly na dračku. To by od Pomeje z filmu Playgirls skutečně nikdo nečekal, že by „tak klesnul“. A ušel tak dlouhou cestu od gigola k „Dádě Patrasové v kalhotách“.

Fotogalerie
13 fotografií