Modelka Andrea Verešová by se už pomalu mohla chlubit titulem korunovaná královna Špindlerova Mlýna. Neuplyne jediný rok, kdy by vrcholky krkonošských hor nezdobila právě Andrea. Vždy vyparáděná, vždy připravená na zimní dovádění ve sněhu se svými dětmi. Také letos se oblékla do bílé kombinézy s černými botami a čepicí a vyrazila vstříc lyžím a koulovačce.

Hned po Vánocích vyrazila do hor také moderátorka zpráv Klára Doležalová. Ta během sjíždění svahů tak promrzla, že musela utéct do nejbližší hospůdky na horký svařák. "Totálně zmrzlá s báječným svařákem v ruce, přeji šťastné poslední dny roku 2014!!! Vaše Klára," zdravila moderátorka z hor. Bez make-upu, v helmě a s šálou obvázanou kolem hlavy by ji na horách jen těžko někdo poznal.

Vánoční prázdniny dětí trvají ještě pár dní, čehož využily slavné matky a své ratolesti vyvezly do hor. Agáta Prachařová odjela učit syna Kryšpína (3) jezdit na snowboardu, který našel pod stromečkem, Petra Svoboda naopak učí svou tříletou dceru Ráchel lyžovat.

Za hranicemi se to lyžuje mnohem lépe. Švýcarské Alpy sjíždí od hlavy až k patě zachumlaná Madonna, která je poznat jen podle očí. I tak byste ji ale museli zkoumat velmi zblízka. Francouzské Alpy si naopak užívá Catherine Zeta-Jones s manželem Michaelem Douglasem a jejich dětmi. Catherine tam dovádí na mini lyžích. A své děti vyhnala na svah také zpěvačka Gwen Stefani, která si vychutnává krásy kalifornských hor Mammoth Mountain.

Fotogalerie
16 fotografií