Legendární krasobruslařku do GoJa music hall doprovodila nejlepší kamarádka Svatava Chalupská. "Fantoma jsem viděla několikrát v Londýně a na Broadwayi, ale s českou verzí se to absolutně nedá srovnat. To je něco tak úchvatného, neuvěřitelné pěvecké výkony, úžasné kostýmy a ta scéna, jsem šokovaná. Úplně mě to vtáhlo do děje," neskrývala své nadšení a hlavně slzy, které jí kanuly po tváři. "Dojalo mě to k pláči, a to mluví za vše," dodala s kapesníkem v ruce Vrzáňová.

Ája je v Čechách už několik dní, protože od pádu komunistického režimu tráví Vánoce v Praze právě u své kamarádky Svatavy.

Video
Video se připravuje ...

Vrzanova na nejepictejsim predstaveni vsech dob Markéta Reinischová, Lukáš Červený

"Z rodiny už nikoho nemám, všichni mi odešli, a tak jsem na Vánoce se Svatavou a její rodinou. Ale můj muž je stále se mnou, v myšlenkách, to se nikdy nezmění.  Máme klasický Štědrý večer, kapra a salát a zpíváme koledy. Moc si to užívám. Ale Nový rok přivítám v New Yorku, s přáteli vždy chodíme do jednoho klubu na 5. Avenue,“ svěřila se Blesku Vrzáňová. Manžel Čechoameričan Pavel Steindler zemřel před rokem 89, manželé byli osmnáct let.

Video
Video se připravuje ...

Vánoce Áji Vrzáňové Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
8 fotografií