Farmářka Libuše začala v polovině listopadu nabízet vánoční cukroví v hodnotě 230 Kč za 1 kg. K inzerátu přiložila ilustrační fotografii cukroví s tím, že doufá, že její bude alespoň stejně dobré. Její výtvor ale podle nespokojených zákazníků dopadl katastrofálně.

Dobrý večer, nikomu z Vás, kdo si objednali cukroví od Libuše Vostré, cukroví od této paní nedoporučuju kupovat, paní ho naházela do krabice a nerozdělila od sebe ty krémové od toho suchého, skoro vše je umatlaný od krému z jiného cukroví, na něčem je tuna moučky, ale nejhorší je to, že na všem jsou kočičí nebo psí chlupy. Je to ODPORNÉ! a navíc jsem cukroví rozkousla a málem jsem si vylomila zub na skořápce z ořechu,“ postěžovala si jedna zákaznice.

Ke svému komentu přiložila fotografie sladkých kousků, na kterých jsou skutečně zvířecí chlupy a cukroví napůl obalené v rozmáčeném moučkovém cukru. K její stížnosti se ihned přidali další nespokojení zákazníci.

Bohužel musím říct, že je to pravda. Cukroví se vážně nedá jíst a nemá chuť, je to hnus. To si ho radši upeču sám než vyhodit prachy za něco, co můžu rovnou vyhodit! Hnus!!“ rozčiloval se další kupující. Podle našeho zdroje se navíc na Libušku z Farmy chystá trestní oznámení. Tak aby Libušce místo vydělaných peněz nepřišla na Vánoce obsílka.

Fotogalerie
8 fotografií