Případ napadení Michala Hrůzy by mohl být uzavřen začátkem příštího roku. „Vše podstatné je hotovo, nemohu však zatím sdělit nic bližšího, ještě scházejí nutné úkony, které podání obžaloby předcházejí,“ řekl idnes.cz státní zástupce David Bartoš. Policie už obvinila útočníky ve věku 18 a 19 let, kteří Hrůzu ve Stodolní ulici zmlátili tak, že upadl na zem a s poškozením mozku skončil v nemocnici.

Vyšetřovatelé chtěli vyslechnout i samotného Hrůzu, ovšem jeho lékaři, vzhledem ke  zdravotnímu stavu, to nedoporučili. „Výslech ani nebyl nutný, protože máme dostatek důkazů, které objasňují, co se stalo,“ dodal Bartoš.

Navíc by jim Hrůzova výpověď nebyla nic platná. Podle zpěvákovy manažerky Martiny Tůmové si Michal z osudné noci nic nepamatuje. Z hlavy se mu vymazaly tváře útočníků. Paměť se mu vrátila až dva měsíce po incidentu. Soud s agresivními mladíky by mohl začít na jaře příštího roku.

Pět měsíců po rvačce se Michal Hrůza dostává zázračně do formy. Nedávno se dokonce pochlubil na Facebooku, že už opět zkouší se svou kapelou, a nyní dokonce natočili nový videoklip. „Sněhulák byla jediná píseň, která vznikla na motivy obrázku, který nakreslila moje dcera,“ řekl Michal. Hrůza se ale před kamerou neobjevil. Zotavuje se však velmi rychle, a pokud to tak bude pokračovat dál, mohl by už příští rok opět koncertovat.

Fotogalerie
8 fotografií