„Libuško, přejeme ti hlavně, aby ses nám brzy uzdravila. Celá třída, celý náš ročník se těšíme, až se zase spolu uvidíme!“ vzkazuje prostřednictvím Blesku Popelčina spolužačka, šlapanická kadeřnice Anežka Umlášková (61).

Obavy o zdraví spolužačky má také Jaroslava Lásková (59): „Moc bychom si všichni přáli, aby se nám zase vrátila.“ Lidé z městečka u Brna se o tom, že Šafránkové vyoperovali z plic zhoubný nádor, dozvěděli až z Blesku...

Třídní sraz

Do svého domku ve Smetanově ulici jezdívá hereččina rodina v poslední době jen v létě. Přesto prý zůstává Libuška s kamarády z dětství v kontaktu. „Naposledy byla u nás loni na třídním srazu z devítiletky,“ vzpomněl si kronikář Josef Kopecký (50). S rodinou se dobře zná, tatínek Libušky, znamenitý muzikant, hrál jeho rodičům na svatbě. „Kéž se Libuška brzy uzdraví,“ přeje si pan Kopecký.

Vzkaz od prince

Na nemocnou Libuši Šafránkovou si vzpomněl i její kolega, pohádkový princ Pavel Trávníček. Na představitelku Popelky navíc zavzpomínal přímo na místě, kde spolu pohádku točili. "Právě se procházím po zámku Moritzburg, kde RTL točí dokument o pohádce," přiznal deníku Aha!

"Jsem přesvědčen, že to Líba zvládne. Je to silná osobnost, která v sobě dokáže najít sílu. Jakmile s vámi domluvím, proběhnu se několikrát po schodech, kde Popelka ztratila střevíček, a budu na ni úpěnlivě myslet," vzkázal Trávníček.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Šafránková má zhoubný nádor! A Douglas tajně v Praze Redakce Blesk.cz

 

Fotogalerie
9 fotografií