Miluše Bittnerová, která nedávno prozradila, že ji po 17 letech vztahu opustil manžel a odstěhoval se do lesů na Šumavě, dnes oslavila 37. narozeniny. A protože ji mají nejen diváci, ale také její kolegové rádi, chtěli ji překvapit. Povedlo se, že Miluška nebyla schopná jediného slova.

Sotva se rozsvítilo červené světlo oznamující, že je Miluška ve vysílání, vstoupil do studia šéfredaktor stanice Miroslav Dittrich, který nesl dort se zapálenými svíčkami. Když se dostal spolu s dalšími gratulanty do zorného pole Milušky, vykulila oči a okamžitě ztratila nit vánočního tématu, o kterém právě mluvila. „Pardon, milí posluchači, já jsem totiž teď hrozně zaskočená. Víte, právě sem přišel šéfredaktor a ředitel marketingu a fotografové. A přinesli mi dort, protože, protože,“ a to už Miluška dojetím málem nedopověděla. Proto ji přerušil šéfredaktor a začal s blahopřáním.

Miluška se ne a ne dostat z překvapení. Do očí jí hned vhrkly slzy. Přesto jako profesionálka nenechala éter rozhlasu němý. Posluchačům zprostředkovala vše, co se ve studiu odehrávalo, dokonce s nimi sfoukla svíčky. Pak naštěstí situaci zachránil technik, který včas pustil další píseň.

K přání Milušce se připojuje také Blesk.cz! Všechno nejlepší a hlavně hodně nové lásky...

Video
Video se připravuje ...

Rozvod jí zlomil! Sexbomba Bittnerová mizí z Čech Markéta Reinischová, Petr Soukup, Jaroslav Bouda