Manželství se Sašou Rašilovem spěje k rozvodu.
Autor: archiv Blesku
„Já myslím, že Vandu Hybnerovou pouze znám, to je asi tak všechno, co bych k tomu chtěl říkat. Úplně se mi k tomu ale nechce vyjadřovat,“ reagoval Choura na dotaz Blesku, zda je Vandiným partnerem.

„Žádného nového partnera nemám. Dokonce ještě nejsem ani rozvedená,“ trvá si na svém herečka, která si minulý týden vykračovala v centru Prahy ruku v ruce s pohledným vysokým mužem.. „Na té fotce jsem já,“ potvrdil Jakub, avšak už se nechtěl znát k tomu, že by se s herečkou vedli za ruce! Fotografie ale vypovídají o něčem jiném. Na jedné z nich ho Vanda dokonce líbá na tvář!

Že má Vanda po rozchodu s manželem a hercem Sašou Rašilovem (42) nového partnera, přiznal Blesku i její otec, mim Boris Hybner (73). Ten si ze všeho nejvíc přeje, aby nepovedené manželství jeho dcery už nikoho nebolelo. „Má zajímavého mládence, Jakuba. Shodou okolností jsem se s ním setkal při natáčení jednoho francouzského filmu. Z branže ale není,“ prozradil a bylo na něm znát, že dceři drží palce. Choura by se měl podle dostupných informací živit jako dovozce aut a rallye zažívat v horkém křesle spolujezdce historického speciálu Opel Kadett GT/E.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Soumrak kmotra, z Janouška je MUKL! A Hybnerová s novým mužem! redakce Blesk TV

Fotogalerie
10 fotografií