09:00

Pracovní závazky nemá jen v Praze, v Ostravě natáčí kulinářský pořad pro děti Draci v hrnci, často proto pendluje mezi hlavním městem a slezskou metropolí. „Pořadem provázím s Oskarem Juchelkou a jsem jakoby jeho starší sestra. Formou vtipných skečů děti vedeme mimo jiné i ke zdravé výživě.“

11:00

S přítelem Romanem si pořídili hned dva čtyřnohé miláčky – křížence bígla a Jack Russel teriéra, které venčí i pětkrát denně! „Potřebují hodně řádit a já si taky ráda zajdu provětrat hlavu. Přece jen jsem pořád v divadle nebo v ateliérech, čili se na čerstvý vzduch tak často nedostanu, ale díky pejskům mám tu možnost.“

12:30

S Romanem spolu nejen žijí, ale také pracují. Ani doma proto nezanedbávají poctivou přípravu. „Jsme spolu na jevišti pořád, ale je to velká výzva. Nastavujeme si zrcadlo, radíme si, pomáháme navzájem. A za to jsem vděčná,“ pochvaluje si muzikálová kráska.

14:00

Svými extravagantními modely je Míša proslulá, barev ani netradičních střihů se rozhodně nebojí. „Miluji módu. Občas si nejsem jistá, jestli někdo chápe můj styl. Ráda si s oblečením hraji ve smyslu kombinací různých stylů, barev, materiálů a střihů. Mám ráda extravaganci a originální oblečení za rozumné peníze,“ vysvětluje.

17:30

Proměnu před představením si Míša užívá. „Já se hrozně ráda měním s každou rolí. Navíc v téhle paruce mám konečně pocit, že se trochu podobám mamince, které jinak podobná moc nejsem. I když kolegové mi spíš říkají, že vypadám jako Jiřina Jirásková zamlada, tak snad tak budu i hrát,“ směje se.

20:00

Herečka ze sebe během muzikálu Horečka sobotní noci v Divadle Kalich vydá maximum. „Muzikál je trojsložková záležitost a každou z nich by měl člověk zvládat na profesionální úrovni. Je ale pravda, že tancem jsem si u sebe jistá nejmíň,“ přiznává.

Fotogalerie
7 fotografií