Petra Faltýnová, Tereza Fajksová a Andrea Verešová předvedly na přehlídce v nákupní pasáži Černá růže takové modely, že Bystrozraký může pověsit své řemeslo smutně na hřebík. Všechny byly z jemné průsvitné krajky, navíc rafinovaných střihů, takže divákům pod molem z toho jen zrak přecházel.

Video
Video se připravuje ...

Ostrá hádka Verešové a Faltýnové: Prachařová práskla vše! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Ačkoli to na mole vypadalo, že všechno šlape jako hodinky, v zákulisí zuřila válka, kterou Blesk.cz dopodrobna popsala Agáta Prachařová (29), která akci moderovala. „Jsem moc ráda, že jsem nemusela tuhle přehlídku jít. Protože to, co se dělo v zákulisí, bylo fakt vtipný. Verešová se tam pohádala s Faltýnovou o to, kdo bude přehlídku zahajovat. Celá atmosféra byla docela dusná. Je mi líto, že se po tolika letech nikam neposunuly a tyhle dvě matky od dětí se tam dohadují a dělají si tam naschvály,“ směje se škodolibě moderátorka večera.

Zahájení přehlídky si nakonec vydupala matadorka lechtivých modelů Faltýnová, která po mole kráčela nadmíru sebevědomě. Oblékla na zadečku zcela průsvitné kalhotky a podprsenku, která jí však příliš nesedla a pevným švem jí podélně rozpůlila ňadra. Hladovému oku diváka i Faltýnové, která se těšila z výhry nad Verešovou, to však bylo jedno. Když pak šla po mole s Miss Earth Terezou Fajksovou, na konci chůze ji objala, až z toho Tereza upadla do rozpaků. Sama měla na sobě spíše pohodlný model v podobě tepláků a sportovní podprsenky a na objetí od téměř nahé Faltýnové ve vyzývavých kozačkách nebyla připravená. Faltýnová se na ni skoro vrhla a potom ji s rukou kolem pasu odvedla do rozhádaného zákulisí.

Video
Video se připravuje ...

Unavená a pohublá Miss Franková: Nemám na jídlo chuť! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Tam se Petra nechala slyšet, že je to její poslední přehlídka prádla. To tak zrovna jí někdo bude věřit! Před rokem to samé prohlašovala slovenská modelka Andrea Verešová a hle: na mole je znovu. Možná to bylo nervozitou z „comebacku“ nebo hádkou v zákulisí, ale spíš však samotnou několikametrovou průsvitnou bílou vlečkou, že se do ní zamotala.

Verešová prošvihla konec

Verešová pak celou přehlídku zakončila, ale ani to se jí příliš nepovedlo. Když se po mole naposledy prošly všechny modelky, začala Prachařová zvát přítomné na raut. Pak se ovšem zasekla. „Tak raut ještě nebude, ještě je tu poslední model,“ řekla Agáta a vypadala dost zmateně. Vtom se zjevila Verešová.

A důvod jejího zpoždění na závěrečné defilé má také pikantní pozadí. Podle informací Blesk.cz si totiž Verešová ve spěchu oblékla kalhotky naruby, tzv. na Džambulku. Naštěstí si toho všimla, ale úprava modelu ji obrala o drahocenný čas, který jí předepsal scénář. Možná by Andrea mohla ještě jednou zvážit to loňské předsevzetí, i když zábava s ní je...

Fotogalerie
26 fotografií