Manželství nevydrželo ani rok!
Autor: Martin Hurda
Dcera Nálepkové si zřejmě myslela, že sbalila skvělou partii. Krátce po seznámení totiž otěhotněla a svatba v červenci loňského roku na sebe nenechala dlouho čekat. „Pepina byla přesvědčená, že si bere boháče. Měl bar ve Stodolní, luxusní auto, hrál golf... Ale všechno bylo jinak, podnik kvůli dluhům musel rychle prodat a dluhy vytloukal dluhy. Proti té svatbě byla celá rodina, ale Pepina si ji doslova vydupala a vše zaplatil její táta Michal Nesvadba,“ řekl Blesk.cz dobře informovaný zdroj.

Ale jak se říká, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Vaškovy dluhy vyústily v exekuce a to už před naivní Pepinou neututlal. Exekutoři jim začali olepovat majetek, Michalovi tekly nervy, což se odrazilo na jeho chování vůči manželce. „Psychicky ji týral a nechybělo mnoho a došlo by to ještě dál. Pepina i se synem včas práskla dveřmi a podala žádost o rozvod,“ dodává náš zdroj.

Rozvod už je v plném proudu a Nesvadbová už zase randí. Už čtyři měsíce je jejím milencem zámožný Francouz. Tak snad to tentokrát klapne.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná nevěsta Nesvadbová: Svatba jako řemen! Blesk - Hana Höschlová, Tomáš Sovinský