Oba rodiče jenom září štěstím. „Adrianek kromě kojení pořád jenom spinká a téměř nepláče,“ pochvaluje si maminka Andrea, která syna nakonec porodila císařským řezem.

„Lékaři věděli, že to bude velké miminko. Dokonce počítali, že bude ještě větší. A vzhledem k mému neurologickému nálezu v minulosti to byla dobrá volba hlavně kvůli zdraví miminka,“ řekla Kalivodová VIP zprávám. Andrea v roce 2012 prodělala nezhoubné, ale vzácné nádorové onemocnění hlavy a v rámci léčby musela také podstoupit operaci mozku. Také díky této negativní zdravotní zkušenosti, která nakonec dopadla pro Andreu dobře, se čerstvá maminka modlí, aby byl její syn hlavně zdravý.

Andrein manžel byl u porodu a svého syna viděl v momentu, kdy byl starý dvě vteřiny. „Viděl jsem to vážení, stříhání pupeční šňůry,“ nechal se slyšet pyšný tatínek. Rodičům se narodil opravdu pořádný chlapák. Adrian po porodu vážil 4 kila a měl 52 centimetrů. Rodiče se shodli, že zatím je podobný hlavně na maminku. „Pokud to tak zůstane, budu spokojený, protože Andrea je opravdu nádherná ženská,“ uzavřel s komplimentem Radek a své milované si odvezl konečně domů.

Fotogalerie
5 fotografií