Černá sukně s vysokým pasem a do ní zastrčená průhledná halena v béžové barvě je sice slušivá kombinace, ale ne každému sedí. To si ale nejspíš neuvědomila Jitka Čvančarová, která chtěla být s prosvítající podprsenkou nejspíš rajcovní. Jenže šlápla vedle.

Paní Čvančarová neklopýtla asi jen na červeném koberci. Jistě nemá velikost 34, aby se mohla oblékat do jinak slušivých modelů. Podle mě dáma má po společenské akci vypadat stále jako dáma,“ míní stylista a návrhář Pavel Filandr.

Vydýchaný vzduch na večírku a nabraná kila navíc způsobily to, že se Čvančarová nepříjemně potila. V podpaží se jí tak vytvořily nevzhledné propocené koláče, které byly na světlé haleně nepřehlédnutelné.

Jít se přepudrovat nestojí tolik námahy. Zkrátka High Fashion (nejnovější módní trendy – pozn. red.) je opravdu pro někoho jiného a její krása se dá podtrhnout úplně jiným stylem,“ dodal Filandr. Jitka by tak měla popřemýšlet o změně či najmutí stylisty, který by ji vyvaroval módních přešlapů a udělal z ní zase šmrncovní ženu, na kterou jsme všichni zvyklí.  

Fotogalerie
6 fotografií