Koho by to napadlo? Mezi průkopníkem rokenrolu v Čechách Pavlem Sedláčkem a autorkou kuchařek a fotografkou Helenou Rytířovou to pořádně zajiskřilo.

V Řevnicích, kde Helena žije, se o tom šeptalo už před měsícem. „Za paní Rytířovou jezdí Pavel Sedláček. A zůstává přes noc,“ prozradili lidé z ulice. Muzikantovo červené ferrari (na ně mu ovšem vydělaly jeho úspěšné restaurace) je v obci nedaleko Prahy prostě nepřehlédnutelné...

A šeptanda už může skončit, protože zamilovaná dvojice se ruku v ruce objevila i na veřejnosti – na křtu knihy o textaři Pavlu Vrbovi (†73) Básník na pěti linkách. „Jsme spolu, jsme pár,“ prozradila Blesku rozzářená Helena. „Stačí nám jedna knížka dohromady, budeme ji číst spolu,“ ujistila spoluautorku publikace Marii Vrbovou.

Ona žila s Čepkem, on s Pilarkou

V říjnu 2013 ztratila Helena milovaného Zdeňka. Dlouho o něj pečovala. Předtím byla manželkou herce Petra Čepka (†54), s nímž má dceru Petru. Pavel Sedláček má za sebou romantický vztah s Evou Pilarovou (75). Ten zpěvačce vynesl podmíněný trest za to, že příteli sehnala valuty na nákup auta.

Video
Video se připravuje ...

Vzpomínka na Vrbu Hanka Höschlová, Lukáš Červený

Kdo se také rychle vyrovnal se ztrátou partnera?

Václav Havel (†75)

Doba čekání: 9 měsíců

Exprezident ovdověl v roce 1996. Olga Havlová (†62) zemřela 27. ledna. V říjnu stejného roku se jako jeho nová přítelkyně představila Dagmar Veškrnová (61). 4. ledna 1997 se vdovec oženil.

Josef Somr (80)

Doba čekání: 1 rok

Herec pochoval v roce 2011 milovanou družku Zuzanu Šavrdovou (†65). Rok nato se oženil se svou švagrovou Jaroslavou, sestrou zesnulé Zuzany.

Jan Přeučil (77)

Doba čekání: 1 rok

Herci zemřela manželka Štěpánka Haničincová (†68) v roce 1999. O rok později začal žít s kolegyní Evou Hruškovou (62), vzali se v roce 2004.

Hynek Dřízhal (37)

Doba čekání: rok a půl

Podnikateli vzala rakovina manželku, herečku Zuzanu Dřízhalovou (†36) v roce 2011. Půldruhého roku po její smrti si našel novou ženu Míšu a mají spolu dítě.

Fotogalerie
14 fotografií