Buď si Agáta Prachařová v posledních dnech dopřává víc dobrot, než by si jako modelka mohla dovolit, nebo si s manželem Jakubem Prachařem (31) zadělali na další přírůstek do rodiny. Jak jinak si vysvětlit Agátino vypouklé břicho, kterým se pochlubila na módní přehlídce tzv. trenýrkárny.

Nejprve se objevila v hnědých šatech, pod kterými se břicho snažila zakrýt. Když se ale pak prošla po mole v plavkách, pár kilo navíc nebo první týdny těhotenství se jí už skrýt nepodařilo.

„Těhotná rozhodně nejsem, asi jsem se víc najedla. Ale od příštího týdne najíždíme s manželem na tříměsíční detox a dietu. V manželství jsme oba tak trochu nakynuli, ale to je tím, že tak skvěle vařím,“ svěřila se Blesk.cz modelka.

Agáta se už dlouho přehlídkám spodního prádla vyhýbá. Proč tedy udělala výjimku? „Dostala jsem nabídku, která nešla odmítnout. Peníze jsou u mě vždy na prvním místě,“ dodala se smíchem (nově) majitelka kadeřnického salonu.

Prachařová už má doma syna Kryšpína (3), kterého má s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou. S tím se však po roce od synova narození rozešla a soud jí dítě svěřil do péče. Kryšpína chce teď přejmenovat z Dopity na Prachaře.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Markéta Reinischová,Jan Jedlička

Fotogalerie
9 fotografií