Modelka a bývalá misska Lucie Hadašová se připravuje na svůj druhý porod. Modelka totiž byla včera večer přijata na porodní oddělení nemocnice v Podolí. Protože chce zřejmě děťátko na svět už teď, manžel Jaroslav Bednář musel Lucii odvést do porodnice dříve, než původně manželé předpokládali.

Hadašová údajně leží na pokoji s jinou maminkou, protože nadstandardní pokoje byly plné, informoval o tom server tyden.cz. Pro Lucii je to už druhý porod, před čtyřmi lety totiž přivedla na svět své první dítě, dceru Denisku (4). I když si její manžel strašně moc přál, aby jejich druhý společný potom byl kluk, bude to nejspíše opět holčička.

Rodiče už mají vybrané i jméno, nedávno se Lucie svěřila, že společně zvolili pro jejich druhou dceru jméno Vanesska. Jaroslav Bednář už má dvě dcery, jednu z předešlého vztahu a druhou právě se svou manželkou Lucií. Kdy přijde na svět jejich další dítě je teď otázkou možná hodin, možná dnů… ale vzhledem k tomu, že je Lucie v porodnici už teď, tak se dá očekávat, že čáp k Bednářovým už brzy přiletí.

Fotogalerie
8 fotografií