Zatímco pánové spíše vyrážejí na největší dostihovou událost Česka především, aby se podívali na zápolení koní. Jejich drahé polovičky to berou jako šanci na sebe na chviličku upozornit a oprášit klobouk nebo jinou pokrývku hlavy, kterou za celý rok nevytáhly ze svého šatníku.

Takovouto příležitost si nenechají ujít ani celebrity. Ve zcela pánském stylu tak vyrazila mezi fandy koní modelka a moderátorka Iva Kubelková (37), která nechala šarmantní dámský klobouk doma. „Mně to přijde velmi originální a cítím se v tom dobře. I když to není prvoplánově ženské,“ prozradila pro večerní zprávy FTV Prima Kubelková.

Podobně ležérní styl využila i modelka Pavlína Němcová (41), která na dostihy vyrazila úplně poprvé. „Bohužel jsem na poslední chvíli našla to, co mám na sobě dnes, a doufám, že nebudu moc vybočovat,“ prozradila na sebe modelka.

Na dostihy dorazil i herec Pavel Trávníček (63) se svou přítelkyní Monikou, ta si na hlavu nasadila obří růžový klobouk s květinami, díky tomu ji bylo vidět opravdu hodně daleko. Pravým opakem pak byla vdova po Karlu Svobodovi Vendula (42), která zvolila decentní černý „fascinátor“. Podobně se jemnější ozdobou do vlasů nechala inspirovat moderátorka Kateřina Kristelová (34), která přišla s čelenkou s velkou kytkou.

Fotogalerie
9 fotografií