Dědicové po Petru Skoumalovi jsou hned čtyři. V první řadě stojí jeho poslední manželka Ilona Svobodová a jejich syn Filip (23). Stejná část dědictví připadne také utajovanému synovi Davidovi (46), kterého má Skoumal s první manželkou Marií. Každý tak zdědí čtvrtinu majetku.

Rovnoprávné dědictví se týká i Skoumalova syna Kryštofa (38), který je postižený dětskou mozkovou obrnou. I přesto, že má omezenou svéprávnost, podle zákona má nárok na dědictví ve stejné výši jako každý jiný potomek. S jeho nabytým majetkem však disponuje opatrovník, v jeho případě jeho matka Táňa Fischerová (67), která byla kdysi Skoumalovou milenkou.

Podle informací deníku Aha! by si všichni čtyři dědicové měli přijít na 1 100 000 Kč. Skoumal totiž vlastnil rodinnou vilu v Suchdole, kde žil s Ilonou Svobodovou a synem Filipem, dále pak rodinný dům ve východních Čechách a roubenou chalupu v Kašperských horách.

Do dědictví se započítávají i tantiémy ze Skoumalovy tvorby, jelikož hudebník má na svém kontě 779 skladeb. K tomu navíc složil hudbu k zhruba 26 filmům a večerníčkům jako Maxipes Fík nebo Bok a Bobek.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Utajený syn slavného zpěváka a vážný stav Jany Brejchové! Blesk TV

Fotogalerie
10 fotografií