„A já pláču,” přiznává Veronika. Obrovsky nadaný a režiséry chválený Vincent Navrátil chtěl studovat herectví. Místo toho odjel na rok do Anglie studovat management a byznys.

„Já to nechápu, má zřejmě na herectví jiný pohled než já. Nechce s ním skončit, to ne, ale proč ho nestuduje?,” táže se nešťastná Veronika.

Vincent je snad také vůbec první na světě, kdo vrátil roli Shakespearova Romea. “Vyhrál konkurs a teď volal Tomáši Töpferovi, že roli vrací, protože je v Anglii, ach jo!,“ stýská si Žilková.

Syn Cyril se zase odstěhoval do Francie, kde prý zůstane natrvalo. „Má francouzskou přítelkyni, se kterou dosud žil u nás doma. Dokonce pro sebe měli garsonku, takovou samostatnou jednotku. Přesto utekli,” komentuje Veronika, která je prý alespoň ráda, že syn vystudoval filosofii a stal se z něho magistr.

Zůstala ve velkém domě prostě s manželem Martinem Stropnickým (57) a Kordulkou sama. „A asi můj život řídí osud, protože u nás teď natrvalo začala bydlet tchyně a na čas se k nám nastěhoval i můj synovec Simon Žilka, jediný pokračovatel našeho rodu. Je to Němec a přijel studovat,” vysvětlila Žilková a potom dodala: „Stejně je mi po dětech moc moc smutno.”

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Drsná výuka žáků se zalepenou pusou! A rodinná krize Žilkové! Blesk TV

Proč zmizely adoptované děti?

„Když jim bylo osmnáct, z naší rodiny zmizely, vydaly se hledat svoji biologickou matku, i když ta je do dětského domova dala. Vůbec se s námi nestýkají,“ komentuje Agáta. „Máma původně jela pro jednu malou holčičku a přivezla dvě starší děti. Ty okamžitě dostaly půlku našich pokojíčků, já bydlela s Markétou, Honza s Cyrilem. O všechno jsme se s nimi dělili, měli jsme je rádi,“ míní Agáta s tím, že nikdo neví, co s jejími nevlastními sourozenci je.

Fotogalerie
9 fotografií