Chlebíčky, dorty, zákusky. Slavné Češky se ládovaly, až se jim dělaly boule za ušima. Mezi největší jedlíky patřila bezesporu herečka Jana Janěková (59), která se sladkého dezertu nemohla nabažit. Jedla ho s takovou chutí a rychlostí, jako by jí ho měl snad někdo ukrást. Podobně na tom byla modelka, herečka a moderátorka Iva Kubelková (37). Ta všechny přítomné šokovala, že ji vůbec někdo vidí jíst, natož když se jedná o kalorickou bombu.

Herečka Andrea Kerestešová (30) taky zřejmě zapomněla poobědvat, do hlavy totiž tlačila jeden chlebíček za druhým. Pak se samozřejmě pustila i do dortu, a protože jí moc chutnal, jeden kousek si vzala i na cestu do taxíku.

Naproti nim pak stojí hvězdy, kterým si stačí jenom čuchnout a už mají plný žaludek. Jednou z takových je modelka a bývalá misska Jana Doleželová (33). Ta se při nedávné akci pouze nahnula nad velkou pánev s lahodným pokrmem, ale vůbec neochutnala. Holt štíhlá linie by asi po tučném guláši utrpěla značné „ztráty“…  Známými čichačkami a pozérkami s plným talířem jsou také Eliška Bučková nebo Agáta Hanychová.

Fotogalerie
6 fotografií