Herečka Aňa Geislerová je vdaná, ale to jí nebrání, aby udržovala vztah i s někým dalším. Ten někdo je bohatý solárník Martin Shenar (50). Předevčírem dokonce byla herečka přistižena, jak se obou mužů nemůže nabažit, a jen co za jedním tzv. zaklaply dveře, druhý už byl na obzoru.

Tedy spíše, celý den Aňa strávila na Smíchově, v domě svého manžela Zdeňka Janáčka (36). Odtud však odpoledne odjela i s dětmi autem od Shenara k Shenarovi, u kterého i strávila noc. Jenže to nebylo vše, jejímu muži její odchod moc nevoněl a na rozloučenou herečku začal vášnivě líbat.

Při polibcích pak Zdeněk svou ženu začal hladit na bříšku. Je snad Aňa opět těhotná? Její svetr totiž velmi nápadně maskoval vzdouvající se bříško. Může to být náhoda, ale podle toho, jak manžel Geislerové vyváděl, svědčí o tom, že se v domácnosti očividně něco děje. V momentě kdy totiž herečka sedla do auta, Zdeněk se až groteskně snažil jejímu odjezdu zabránit vlastním tělem.

Hnuly se v něm snad rodičovské pudy? Teď jde jen o to, čí vlastně dítě je... Jak tvrdí Aňa: „Říká se v jednom pěkném filmu, že jsou cesty hlavní a jsou cesty vedlejší. A stejně tak jsou i muži hlavní a muži vedlejší…“ Tak co, Aňo, který je teda pro tebe ten hlavní a kdo hraje jen druhé housle?

Fotogalerie
9 fotografií