Deníku Aha! se podařilo vypátrat, že jde o Fewada Nadriho (46), prezidenta Česko-afghánské obchodní komory. Tento podnikatel pomáhá českým firmám prosadit se v Afganistánu. Podle všeho se s ním herečka seznámila ještě v době, kdy její manžel Václav Havel (†75) žil, ale veřejně se začali vedle sebe objevovat až po jeho smrti.

Že jde skutečně o prezidenta Česko-afgánské obchodní komory, potvrdila i herečka Kateřina Herčíková–Hrachovcová (40), která ho poznala v momentě, kdy si Havlová k jejímu muži, veterináři Herčíkovi přišla pro nové štěně.

Nadri se velmi často pohybuje právě po boku Havlové, když měla zlomené zápěstí, nosil jí tašku nebo ji odvezl k doktorovi. Stejně tak ji doprovodil i na premiéru Fantoma Opery minulý měsíc.

Ale samotný Nadri je osoba poněkud komplikovaná. V roce 2008 ho totiž vyšetřovala policie v souvislosti s vydíráním jiného podnikatele. Tehdy se k tomu Nadri vyjádřil, že vše byla pouze lež a dále to nekomentoval. Podobně jako dnes nekomentuje svůj vztah k Havlové, která se rovněž ke svému exotickému doprovodu vyjadřovat nechce.

Fotogalerie
13 fotografií