U herečky Světlany Nálepkové by asi řada lidí čekala moderní kuchyň nebo luxusní a honosný nábytek, nic z toho ale není pravda. Naopak, herečka si hoví především ve venkovském stylu našich babiček, i když ona sama svým vzhledem má k babičce hodně daleko.

Největší pýcha hereččina obydlí je obývací pokoj, kterému dominují velká kachlová kamna, na kterých si může návštěva spočinout. Podlahy a bytové doplňky jsou navíc všechny ve dřevě, takže na člověka zde dýchne duch starého poctivého řemesla a pohody venkovského stavení.

Že si herečka nelibuje v žádných křiklavých barvách a naopak vše je laděno do klidných odstínů, potvrzuje i její ložnice. Zde si herečka ráda odpočine po dlouhém dni nebo si přečte nějakou dobrou knihu, která se skrývá ve zdejší domácí knihovně.

Díky dřevěné a prostorné kuchyni Světlana ukázala, že když se objeví větší návštěva, tak je má čím pohostit. S různými bylinkami a kořením herečka umí uvařit hotové zázraky, navíc, když samotných ochucovadel má jednu plnou skříňku. Vše poté hostům naservíruje na velké a poctivé talíře, kterých má pro celý regiment…

Fotogalerie
9 fotografií