Celých 26 let se starali o domek, který zbyl po Hančiných rodičích, neměli srdce ho prodat. Ale teď, když dva roky zel prázdnotou, museli udělat radikální krok. Romantické stavení dali k prodeji. Za vše může smrt rodičů a zranění, které si Krampolova manželka udělala při pádu ze schodů.

Museli jsme to prodat. O domečky se po smrti mých rodičů neměl kdo starat,“ prozradila deníku Aha! Hanka. Kdysi právě zmíněný domem obývali její rodiče. Její otec byl kutil a až do své smrti před více než deseti lety se o dům staral. Poté všechno přešlo na jeho ženu a dceru. A když před dvěma lety odešla i Hančina maminka, do domu už nikdo nejezdil.  

Venkovské sídlo na Okoři se skládá ze dvou domků, v jednom bydlí syn Krampolovy manželky s dětmi a o druhý se starali Krampolovi. Jenže poté, co měla Hanka nehodu na schodech a dodnes se musí léčit z mnohačetných zlomenin, není v jejich silách se o domek starat. „Synovi dáme nějaké peníze, aby si mohl s rodinou najít pěkné bydlení. A nám ubyla jedna velká starost,“ uzavřela Hanka, která si z domu odvezla pouze pár kusů keramiky.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Proč Krampol prodává dům? A Zemanovy největší perly! Blesk TV

Fotogalerie
9 fotografií