Je všední den večer a populární představitel blbečka Jarouška z Doktorů z Počátků místo toho, aby pomáhal partnerce Michaele se synem Patrikem, když už má máslo na hlavě, vysedává ve vinotéce v centru Prahy!

Dvě najednou

Společnost mu dělají hned dvě dívky, ani jedna z nich však není jeho oficiální partnerka! Popíjejí spolu víno a Písařík objednává láhve jako na běžícím pásu. „Výborně se bavili, jejich smích byl slyšet na celý podnik,“ prozradil Blesku očitý svědek.

Veselá »čtyřka«

Kolem půl jedenácté večer se k nim přidává ještě Jiří Mádl (27) – rovněž sólo, bez své partnerky Evy Josefíkové (24) – a zábava se rozjíždí na plné obrátky. Sice ne natolik jako v letním kině, kde se herec spustil s barmankou a po divoké líbačce proběhly intimnosti pod dekou, ale i tak došlo na dotyky, když Písařík »očichával« ruku jedné z přítomných dam.

Před půlnocí se čtveřice odebrala k metru a Mádl si navíc odnášel suvenýr v podobě flašky vína. Jestli se každý rozjel do svých domovů anebo pijatyka pokračovala na jiném místě, je otázkou...

Video
Video se připravuje ...

Nevěrný Písařík: Tady je důkaz, že nezůstalo jen u polibků! Kristýna Léblová, Lukáš Červený, redakce Blesk TV

Fotogalerie
11 fotografií