Světoznámá modelka Petra Němcová, které po letech strávených v cizině dělá čeština stále větší problémy, přiletěla z New Yorku ve čtvrtek odpoledne a hned pospíchala do hotelu. „Potřebovala jsem se po letu trochu vyspat, ani na přehlídku dnes nejdu. Jsem velmi unavená,“ svěřila se Blesk.cz unavená Němcová, která se nezdržela ani na pozdějším večírku. Oficiálně se v rámci Unique Fashion Weeku objeví až dnes na módní přehlídce mladých návrhářů, kde bude dražit kytaru s vlastnoručním podpisem Stinga, kterou si s sebou do Čech přivezla.

Jak už je u ní zvykem, i tentokrát oslnila celý sál, sotva vkročila do dveří. Ve stříbrných minišatech od Alfreda Villalba, které ji vyšly na 140 tisíc korun, doslova zářila. K nim se nazula do černých kotníčkových bot stejné značky za 20 tisíc korun.

Šaty Němcové chválili převážně muži, kteří ocenili to, že byly z poloviny průhledné. A právě v části jejího poprsí. Pánské oko tak mohlo blaženě spočinout tam, kam směřují v poslední době zraky hlavně jejího přítele, haitského premiéra Laurenta Lamotha.

S ním Němcová randí už více než rok. „Jsem opravdu šťastná a všechno je tak, jak má být. Moc ráda bych ho vzala sem do Čech, ale je to s ním složité. Kvůli své práci je časově velmi zaneprázdněný,“ svěřila se Petra. Ta se v Praze zdrží až do pondělí, i tak si ale přivezla pouze kabelku.

"V poslední době se mi během cest ztratily dva kufry, tak už létám pouze s příručním zavazadlem. Takže jsem přiletěla pouze s kabelkou, která váží stejně jako já a s kytarou od Stinga," smála se Němcová. Tak proto měla ty ultramini šaty, větší by se jí do zavazadla nevešly...

Fotogalerie
18 fotografií