Úctyhodného výkonu dosáhla modelka Taťána Kuchařová, která překonala sama sebe a vyrazila do ulic běhat. Místo lodiček na jehlovém podpatku natáhla botasky a dlouhé sexy večerní modely vystřídalo sportovní tričko a tepláky.

Největší krize modelku potkala, když měla za sebou třetí kilometr, to se jí chtělo umřít. Diváci však blonďatou krásku nejvíce litovali v cíli, kdy na ní byla vidět opravdu únava. Červené tváře, pot po celém těle a skoro předsmrtelný výraz v očích. Člověk by ani nevěřil, že tohle je nejkrásnější žena světa 2006.

Modelka překonala sama sebe, protože při tréninku dala pětikilometrovou trasu za dvaatřicet minut. Na běhu pro ženy si to zaběhla o minutu lépe. „Jupíí, rekord mám v kapse. Strašně jsem ho chtěla překonat a povedlo se,“ výskala si modelka po vydýchání v cíli.

Do běhu se zapojily i další známé osobnosti. Své „kolečko“ si zaběhla i fitness trenérka Hanka Kynychová(46), pro kterou to byla pohoda. Objevil se i ministr školství Marcel Chládek (46), který se pochlubil opravdu originálním tričkem s potiskem ministr. Zřejmě měl strach, že by ho nemuseli případní voliči poznat. Své místo na slunci si zasloužil i vícebojař a nynější moderátor Roman Šebrle (39), který ukázal, jak umí nejen běhat, ale jak se nosí dvoje trenýrky najednou.

Fotogalerie
14 fotografií