Sbohem, lásko, já jedu dál! Touhle písničkou se herečka zřejmě nadobro rozloučila s manželem. V centru Prahy se objímala s jiným mužem! Podle informací Blesku je jím Petr Sysel, rozvedený otec dvou dcer a vedoucí obchodu pivovaru Rebel.

Hradba mlčení

Právě on byl s Markétou na autogramiádě její nové pivní kuchařky Rebelka, jejímž sponzorem je právě pivovar, v němž – jaká to náhoda! – Petr Sysel pracuje. „Nebudu na to odpovídat,“ odsekla ryšavá herečka Blesku, když padl dotaz, zda její manželství stále funguje, jak by mělo.

Ochotná mluvit byla jen o vaření. A na Sysla stojícího opodál se hned usmívala jako zamilovaná puberťačka. Na autogramiádě si Markéta a Petr drželi od sebe profesionální odstup.

Video
Video se připravuje ...

definitiví konec manželsví Markéty Hrubešové Mirka Dvořáková,Petr Soukup

Dotyky, polibky

Na ulici se ale chovali hodně důvěrně. V autě došlo i na horoucí polibky! „Nic v tom nehledejte, byl to jen přátelský polibek,“ snažil se Blesku Petr Sysel namluvit druhý den. Hereččin muž David Kraus dělal mrtvého brouka: „Neslyším vás, haló?“ řekl a zavěsil. Podle informací Blesku jejich dvanáctiletý vztah začal skomírat už před rokem.

Markéta se kromě herectví na začátku své kariéry živila jako modelka, pózovala dokonce nahá pro Playboy!

Fotogalerie
9 fotografií