A přitom je Jana Švandová (67) velmi atraktivní dáma v letech. Ale vedle Noida vypadá, jak jeho prababička! A za ten účes ve stylu Marie Antoinetty by si kadeřnice zasloužila trestní oznámení.

Na druhou stranu Noid má už praxi z minulosti, když si bral o 14 let starší Lucii Bílou, takže si veselku jisto jistě moc užíval. Snad už nás tento seriál, jehož sledovanost klesá, něčím podobným nevyděsí. Už ty plytké dialogy a zápletky se dají vydržet jen na Xanaxu. Ještě že se Alice Bendová na rozdíl od jiných nepokouší hrát, ale je stejná jako v reálu - sexy, drzá, mrcha.

Svatební prostředí už k natočení snímků přilákalo spoustu režisérů. Ale 90 minut bohatě stačí na to, aby se divák pobavil a nepadl z tohoto životního kroku do celoživotní deprese. Mým nejoblíbenějším svatebním filmem je Bejvalek se nezbavíš s úžasným Matthew McConaughey. Všem ho doporučuji.

Ale tvůrci seriálu Svatby v Benátkách pojali podezření, že to dá na seriál. A tak pak dochází k tomu, že si Noid bere za ženu Janu Švandovou, ženich omdlévá u oltáře, když spatří svou vyvolenou, Andree Verešové hoří šaty nebo Martin Kraus vrtá zuby.

Fotogalerie
6 fotografií