Čas slibů se naplnil. Josef Rychtář se po smrti své manželky Ivety Bartošové dohodl s Ladislavem Štaidlem, že jakmile vdovec po zpěvačce vyřeší veškeré pozůstalosti, z Ivetina domu se odstěhuje. Podle informací Blesk.cz tuto dohodu ústně uzavřeli před týdnem na základě Ivetiny závěti. "Taková byla dohoda s panem Štaidlem, kterou Rychtář dodržel. Přestěhoval se do domu v Říčanech, kde mu patří jedna šestina," svěřil se Blesk.cz zdroj z Rychtářova okolí.

Rychtář si z Ivetina domu odnesl své věci a také všechno její oblečení a boty. Podle zdroje Blesk.cz si odnesl také urnu s Ivetiným popelem! Vybavení jako nábytek a spotřebiče tam prý zanechal. "Vyslovil jsem přání, na které pan Štaidl slyšel, včetně Artura, že bych si vzal věci po Ivetě a to je veškerá konfekce, včetně bot," řekl týdeníku Sedmička Rychtář.

Rychtářovo stěhování potvrdil i jeho syn, Josef ml. Vdovec po Bartošové se vrátil zpět do domu, v němž žije jeho bývalá manželka Darina Nová, s níž se už několik měsíců soudí. Darina ho žaluje za agresivní chování a výhrůžky jí i její právničce.

"Přestěhoval se do přídomku, který byl dostaven později. Má tam i firmu. Problém je, že se opět bude pohybovat volně po domě, protože tam, kde bude bydlet, není pračka a je jen provizorní sprchový kout. Mám o mámu skutečně strach," prozradil nám Rychtářův syn Josef.

Darina prý navíc měla v neděli večer zlou předtuchu, že se něco stane. Nyní bude muset opět sdílet střechu nad hlavou s člověkem, který ji několikrát brutálně zbil. Soud mu kvůli jeho násilí páchaném na exmanželce dokonce uložil peněžitý trest, proti kterému se však odvolal.

Rychtář po vystěhování nezapomněl ani navštívit hrob své milované Ivety, na který přinesl kytky. Poté se odebral do Říčan. Svůj příchod do domu, kde bydlí i jeho bývalá manželka, chce zřejmě oslavit ve velkém stylu. S úsměvem na tváři si koupil plnou igelitku alkoholu a cigaret. Party bude asi opravdu velká!