Po třech letech mě opustila a vystěhovala z bytu kvůli hokejistovi Jelínkovi!“ postěžoval si Blesku exmilenec. „Ano, rozešli jsme se, ale nikoli kvůli třetímu muži. Nikoho nemám a než si najdu vážnou známost, určitě to nebude za krátkou dobu,“ přesvědčovala však tanečnice na všechny strany.

Pravdu měl on!

O pár hodin později fotoreportéři Blesku znali celou pravdu – a ta leží na straně odkopnutého Bleyera! Spletl se jen v jednom: milencem Libušky není slávista Petr Jelínek (30), jak si myslel, ona se schází s Jiřím Jelínkem (35), který hrával převážně nižší soutěže a poslední roky se protloukal na Slovensku a v Německu.

Vášnivá večeře

Ve středu odpoledne odjížděla z kosmetického salonu, kde pracuje, do Průhonic. A tam už na ni v pizzerii čekal hokejový obránce Jelínek! Z jejich vášnivých polibků a doteků nelze pochybovat o tom, že jsou jen »kamarádi«. Na dotazy Blesku ohledně nové známosti Vojtková celý včerejšek nereagovala. „Vystěhovala mě a ještě mi do očí tvrdila, že v tom není jiný muž. Je to lhářka!“ uzavírá Bleyer.

Dohazovačka Monika

Podle expřítele celý Libuščin románek zpískala »dohazovačka« Monika Absolonová (37). „Ona je dala dohromady, protože má techtle mechtle s Jelínkovým kamarádem, taky hokejkou, Tomášem Hornou. Tak to dala čtyřka dohromady...,“ je přesvědčený Bleyer. A i v tom může mít pravdu: Vojtková totiž do průhonické restaurace jela bílým volkswagenem, který patří její kamarádce Absolonové.

Fotogalerie
9 fotografií