Přestože Lucie tvrdí, že vztahy mezi ní a jejím nevlastním tátou jsou v pořádku, malá Amálka zná dědu »Čmaňu« jen z obrazovky.

Proč se nevídají?

„Viděla jsem ho možná dvakrát v životě, možná víckrát, ale to jsem byla hodně malá a nepamatuji si ho,“ prozradila dětská hvězda, která před kamerou stála již ve dvou letech v seriálu Pojišťovna štěstí. Proč se s dědečkem nevídá, netuší.

„Když se vidíme, normálně se bavíme,“ řekla Blesku Lucie s tím, že Pavelnevlastní vnoučata Amélii a Mikuláše (16) nezná, protože je pracovně zaneprázdněný a žádná společná setkání neplánují. Stejně odpovídá i Zedníček, jako by to měli s nevlastní dcerou nacvičené...

Staré spory

Zakopaný pes je zřejmě v době, kdy Lucčina matka Taťána Staudacherová (68) utekla od populárního herce a moderátora k jinému muži a Lucka se postavila na její stranu. S Pavlem, který ji vyženil a adoptoval, se přestala bavit.

Když dojde řeč na děti, vždy rozesmátý Čmaňa posmutní. Sám totiž žádné nemá. Proto mu možná přijde líto, že nevlastní vnoučata nevídá.

Video: Zedníček nevídá vnoučata

Video
Video se připravuje ...

Dcera Lucie Zedníčkové dědu nezná. Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Spolužáci ji závidějí

Amálku hraní neskutečně baví. Když se v dubnu přestěhovala s maminkou zpět do Prahy a nastoupila do nové školy, ukázaly se ale i stinné stránky popularity. Spolužáci mladé herečce závidí. „Když jsem přišla, všichni na mě byli milí, ale jakmile jsem řekla, že jsem natočila film V peřině, přestali se se mnou někteří spolužáci bavit. Závidí mi,“ prozradila Amálka s tím, že ale pár dobrých kamarádů má, takže si z toho vlastně nic nedělá.

Fotogalerie
6 fotografií