Celeste sklízí úspěchy nejen na Slovensku, ale i v Americe, kde žije. A když už se vrátí za slovenskými fanoušky, hodlá si své vystoupení užít se vším všudy. „Přiznám se, užívala jsem si s vámi těsně před koncertem. Neřeknu vám jak, ale užívala. Je to vidět, co?“ vyzvídala zpěvačka od svých nadšenců.

Na jevišti se potom poněkud nemotorně pohybovala, házela hlavou ze strany na stranu, kroutila boky a divoce rozhazovala rukama. Kombinace vysokých podpatků, těsných šatů, ve kterých se dalo stěží hýbat a pár kapek alkoholu navíc způsobila, že se Celeste jevila jako opilá.  „Ještě stále se nevzpamatovala z rozchodu, málo spí a jí, takže stačil jedna nebo dvě sklenky na přivítání a i to málo se na ní odrazilo,“ prozradil Novému Času zdroj ze zpěvaččina týmu.

Její manažer Lumír Mati celou situaci v zápětí vysvětlil. Podle něj si Celeste před koncertem dala nějaké to pivko, které bylo k dispozici v rámci cateringu. A vzhledem k tomu, že už je plnoletá, ji nikdo alkoholové posilnění nemůže vyčítat.