Bittóvá po návratu z Ameriky, kde byla před pár dny napadena a okradena také zpěvačka Olga Lounová, nastoupila protialkoholní léčbu v léčebně v Kroměříži. Na prožité trauma totiž začala zapomínat pomocí alkholu, až se jí to vymklo z rukou.

Ale jakmile se po léčení na psychiatrii modelka »oklepala ze šoku«, herec ze seriálu Gympl dostal pořádné kopačky. Modelka navíc tvrdí, že důvody k rozchodu nebyly její hrůzné zážitky z ciziny, nýbrž odcizení kvůli jeho vrcholně nezodpovědnému chování. „V opilosti mi naboural auto. Často takhle řídil. Ale už mě to nezajímá, jsem zamilovaná do jiného,“ svěřila se okatá modelka.

Alkohol popírá

Samotný herec se dušuje, že opilý nebyl. „Měl jsem nehodu, ale nikomu se nic nestalo,“ napsal Hrabě do redakce. „Co se týče rozchodu – s Miriam jsme se rozešli před nějakým časem po vzájemné dohodě jako dva slušní a dospělí lidé a je mi líto a velmi mě samotného překvapilo, že na náš rozchod reaguje tímto způsobem,“ nechápe herec, který se Bittóvé snažil pomoci po otřesném zážitku z Ameriky.