„Děláme jen malou soukromou oslavu a chceme, aby to zůstalo mezi námi,“ tvrdila ještě včera Blesk.cz Ivana Gottová. „Moje žena pro mne uspořádala setkání s přáteli, to je vše, co o tom vím,“ sdělil nám pak Gott. „Žádné dárky mi přátelé vozit nemusí. Stačí, když mi třeba zazpívají nebo něco pěkného zahrají,“ dodal. „Ale důležité pak je, abych se té pětasedmdesátky, kterou mám v pondělí, dožil,“ vtipkoval Slavík.

Vše ale nasvědčuje tomu, že nejde o malou, ale pořádnou oslavu. Ivanka pro svého muže snad nemohla zvolit luxusnější místo. Honosné farmě na Benešovsku vévodí monumentální jízdárna pro koně a jiné sportovní aktivity ve tvaru hnízda. Hned vedle ní je řada luxusních apartmánů ve venkovském stylu, kde se určitě narozeninoví gratulanti vyspí dorůžova. Budovu bývalého lihovaru pak Babišovi architekti nechali přestavět na restauraci, ve které vaří jeden z nejlepších šéfkuchařů, právě tam zřejmě oslava probíhá.

Součástí Čapího hnízda je luxusní ubytování, jízdárna i restaurace
Autor: Foto Blesk

Přijel Šíp i brácha Gottové

Na tu se po obědě začaly sjíždět desítky hostů. Mimo jiné bavič Karel Šíp (69), moderátor a muzikant Aleš Háma (41) či režisér Jiří Adamec (66).

Přijel také dopravní magnát Marek Lehečka, kamarád Ivany Gottové a hlavně bývalý přítel Moniky Marešové (39). Právě té Ivana Marka před časem dohodila. Z Moravy dorazil i bratr Gottové Pavel.

Na farmě ze zpěvákova blízkého týmu dorazil také bývalý kapelník jeho doprovodné skupiny KGB Pavel Větrovec (64). Ten by měl také na párty hrát na klavír a doprovázet Karla při zpěvu.

Popřát Slavíkovi přijel i moderátor Jan Kraus s partnerkou Ivanou Chýlkovou, herec Pavel Zedníček, herec a muzikant Ondřej Brzobohatý s partnerkou Taťánou Kuchařovou a maminkou Hanou Gregorovou, dlouholetí Karlovi přátelé z branže Jaroslav Uhlíř, Karel Štědrý a Karel Vágner a v neposlední řadě i rocker Petr Kolář.

Pařba až do oběda

Celá párty má skončit zítra po obědě. Většina hostů tedy bude na farmě nocovat. Zítra by se pak Gottovi měli přesunout do Prahy, kde budou oslavy pokračovat. Za tátou má podle informací Blesku mimo jiné přiletět jeho dcera Dominika Gottová (41), která žije ve Finsku.

Blesk.cz narozeninový víkend Karla Gotta bude bedlivě sledovat