Naposledy se viděli ve Varech, a to ve středu. Původně měl Leoš Mareš Petru Faltýnovou odvézt domů, ale nakonec ji nechal na hotelu v slzách a odjel sám. Ten večer ho totiž čekalo moderování, ale do bytu na pražském Smíchově, kde žil dva roky s Faltýnovou, se vrátil až v pátek v jednu odpoledne. Po dvou dnech. Přivezl ho ten samý řidič, který ho z Varů také odvezl.

Petra zůstala ve Varech až do čtvrtka, aby si srovnala myšlenky v hlavě a zároveň vymyslela, kam se svou dcerou Adrianou půjde. Nakonec jí nezbylo nic jiného, než se vrátit do domu svého stále ještě manžela Simona Štekla v Řitce. Tam navíc žijí Šteklovi rodiče.

Ještě předtím se ale stavila u Leoše doma, kde si kolem čtvrté hodiny odpoledne vyzvedla pár věcí. Vyběhla jen v tričku, legínách a teniskách a v ruce nesla mikinu a holinky pro svou dceru. Řidič je pak rovnou odvezl ke Šteklovým, kam s autem nacouval, aby Petra s Adrianou nemusela vystupovat na chodníku.

Podnikatel Simon Štekl se rozešel s Faltýnovou v lednu 2009, poté, co už nehodlal dál tolerovat její nevěry. "Ano, je to pravda. Přišel jsem Petře na opakovanou nevěru. Podávám žádost o rozvod. Takové věci odpouštět neumím," řekl Blesk.cz tehdy Štekl. Jejich manželství přitom trvalo pouze pět měsíců.

Přišel jí totiž na nevěru s Jiřím Langmajerem, tu ji však vzápětí odpustil, jelikož chtěl dítě. Vrátili se k sobě a Petra v roce 2010 porodila dceru Adrianu. Rodinná idylka však trvala pouhé dva roky, než přišel na scénu Leoš Mareš. S tím se dala Faltýnová dohromady v březnu roku 2012 a od té doby žila s ním. Teď se musela potupně vrátit k manželovi, který ji už několikrát odpustil její úlety.